Softice maskine

Pris
700,- pr. døgn

Lej en hel weekend
(Fredag til Mandag) 900,-

Tilbehør
2 liter softicemix: 100,-
50 bægre: 75,-
50 skeer: 25,-

Toppings
1 L chokoladesovs: 135,-
1 L Karamelsovs: 135,-
125 g Tivoli krymmel: 25,-
125 g Chokolade krymmel: 25,-

Book softice maskine

Værd at vide

Vores softicemaskiner kører på almindelig 220V, men trækker 10-13A. - ca. 2200 watt - hvilket betyder at en softicemaskine skal køre på sin egen strøm-gruppe. Du må derfor ikke have andet sat til denne stikkontakt eller andre stikkontakter der kører på samme gruppe, som softicemaskinen.

Aalborg Slushice har erfaret at mange af vores kunder ønsker god tid til opsætningen af softice maskinen. Du kan derfor ved at vælge en billig weekendløsning når du lejer en softice maskine, få mere tid til at kunne hygge og have dine gæster i fokus. Vores weekend tilbud er med afhentning fredag eftermiddag og returnering søndag eftermiddag.

Det er også muligt for dig, hvis du blot ønsker at leje vores softicemaskine i et døgn. Du afhenter softice maskinen samme dag som du ønsker at gøre brug af den, og den returneres senest 24 timer efter afhentning. Vi er meget fleksible mht afhentning og returnering.

Ønsker du at leje vores maskine i flere hverdage, er du meget velkommen til at kontakte os for at høre nærmere.

Rengøring af Softice-maskine

Når Softice-maskinen ikke længere er i brug, skal den renses. (vi rengør maskinen, bare i vil tømme for is og skyld den igennem)

  1. Tryk på ”clean” knappen på, for at tømme resterende is ud af maskinen. Tryk på ”clean” igen for at stoppe rensningen. Maskinen skal stå 5 minutter.
  2. Hæld varmt vand i beholderen. Tryk på ”clean” knappen og lad maskinen køre i 5-10 minutter. Tryk på ”clean” knappen, for at stoppe maskinen, og tøm indholdet ud.
  3. Hæld vand igennem med varmt vand 2-3 gange indtil vandet som kommer ud er rent igen.
  4. Vi rengøre maskinen med sæbe og desinficerende middel når maskinen kommer retur

BEMÆRK SOFTICEMASKINEN LARMER MEGET NÅR DEN KØLER. KAN MED FORDEL SÆTTES I ET ANDET RUM.