Popcorn maskine

Priser
400,- pr. døgn

Lej en hel weekend
(Fredag til Mandag) 500,-

Tilvalg
Stor mix / ~125L: 300,-
Lille mix / ~7L: 20,-
Bægre / 1 stk: 2,-

Book popcorn maskine

Du skal ikke gøre popcornmaskinen ren - Let at leje, nem at returnere

Når du lejer en popcornmaskine ved Aalborg slushice, er det inklusiv popcornbærgere og popcornmix til 30 personer. Er i flere har vi også en løsning på det. Det skal være let for dig, at give dine gæster en god oplevelse. Derfor afleverer du blot maskinen efter brug, så står vi for at få den gjort ren. På denne måde sikre vi, at vores maskine er gjort ren i proffesionelle rengøringsmidler og desinfektionsmidler.

Det behøver ikke at være dyrt, for at være fedt

Ønsker du at leje en billig popcornmaskine i Aalborg, Nørresundby eller Nordjylland? Så er du kommet til den rette. Hos Aalborg slushice, har du mulighed for at leje en popcornmaskine for 1 døgn eller for en hel weekend, hvis i f.eks skal en tur i sommerhus med familien.

Det handler for os om, at du og dine gæster får en god oplevelse

Ønsker du at forkæle dine gæster med sprøde og lune nypoppede popcorn, så har vi maskinen, der er utrolig nem at betjene og som giver dig en god oplevelse.

Har du spørgsmål eller vil du bare gerne vide mere om, hvordan vi kan gøre din næste fest en succes, så send os en mail på info@aalborgslushice.dk eller ring på 22 77 03 03 - Vi glæder os til at høre fra dig.