Vælg den slushice maskine du ønsker at reservere

Hvad er slush ice?

Slushice består af væsker, der fryses så det begynder at danne krystaller. Nøjagtigt ligesom når man spejder ud over limfjorden I Aalborg, Nørresundby eller omegn en kold vinterdag, og man kan se den begynder at fryse til is. Så dannes der isflager og iskrystaller ovenpå vandet. I grove træk, er det samme pricip.

Hvor lang tid går der?

Fra man har tilføjet vand og saft i kamrene, vil der typisk gå 50-60 minutter for 5 L slushice, før det begynder at danne krystaller. Altså det vi kender som slushice. Ønsker man at tilsætte alkohol, er det meget vigtigt, at man først gør det når saften er begyndt at fryse, og har fået den dejlige slusihce konsistens, som vi alle elsker.

Hvorfor er det vigtigt?

Det er vigtigt fordi at alkohol fryser langsommere end vand. Så hvis man ikke gør det på denne måde, vil der gå længere tid inden vandet fryser til krystaller.

 

Ved leje af maskine, uden køb af slushice saft, pålægges et gebyr på 100 kr. per kammer.

 

Man kan selvfølgelig altid underholde sig selv imens man venter, med en dejlig kold fadøl som i kan få ved at leje et fadølsanlæg ved Aalborg Slushice. Så ønsker du også leje af fadølsanlæg, så endelig kontakt os.

 

Slushice maskinens dimension:

 

1 kammer:

H: 63 cm - B: 26 cm - D: 40 cm

Vægt: 22 kg

 

2 kammer:

H: 74 cm - B: 43 cm - D: 50 cm

Vægt: 56 kg

 

3 kammer:

H: 74 cm - B: 63 cm - D: 50 cm

Vægt: 70 kg

 

Husk at alle lejede maskiner SKAL tranporteres i bil (ingen trailerkørsel)

samt maskinerne SKAL stå op (må IKKE lægges ned)